headerphoto
Arkivet
NORME-nytt

NORME-nytt, februar 2017

Er du blant dem som følger med på VM i langrenn i disse dager? Da har du helt sikkert fått med deg alle gullmedaljene jentene har tatt, og sikkert også stavbrekk og fall på herresiden. Vi elsker det når heltene våre tar...

Arrangement

Missiologisk Forum om Misjon og Migrasjon

30. mars arrangeres igjen Missiologisk Forum, denne gangen med Misjon og Migrasjon som tema.

Nyheter

En smakebit av European Leadership Forum

I mai samles rundt 900 evangeliske ledere fra hele Europa i Wisla, Polen. NORME er med og leder et nettverk for misjonsledere. Få med deg en smakebit av European Leadership Forum (ELF) her.

NORME-nytt

Nyhetsbrev fra European Evangelical Alliance, februar 2017

European Evangelical Alliance er vår europeiske paraplyorganisasjon. Nyhetsbrevet for februar omhandler nasjonal populisme og EEAs respons på den. Les hele nyhetsbrevet på denne linken. I nyhetsbrevet fra European Evangelical...

Arrangement

Missiologisk Forum på MF

Sammen med Menighetsfakultetet arrangerer NORME og SMM Missiologisk Forum på MF 7. februar. Arrangementet er også en del av MFs misjonsuke.

Nyheter

Misjonsstatistikken for 2015

Rapporten fra misjons- og medlemsstatistikken for 2015 er nå klar og kan lastes ned.

Arrangement

Inn for landing 2017

Endelig dato og sted for neste Inn for landing-leir er bestemt. Det blir 23. – 27. februar 2017 på Strand leirsted i Sandefjord.

Nyheter

Ekteskapserklæringen

Sammen med 35 andre utgivere støtter NORME ekteskapserklæringen, et verdidokument om ekteskapet, barnet og Bibelen, i møte med vår tids kjønnsnøytrale ideologi.

Arrangement

Missiologisk Forum 23. november

Ulike stemmer utfordrer kjente skillelinjer mellom økumenisk, evangelikal, katolsk, ortodoks og pentekostal missiologi. Hører vi stemmer som viser den enheten som Jesus ba om, for at verden skal tro at du har sendt meg (Joh...

Nyheter

Vikar søkes for daglig leder

På grunn av avvikling av foreldrepersmisjon, søker NORME vikar for daglig leder fom mai 2017. Se utlysningstekst nedenfor.

Viser artikler 1 til 10 av 183
<< Første < Forrige 1-10 11-20 21-30 31-40 41-50 51-60 61-70 Neste > Siste >>

Her samles aller saker slik som nyheter, referater, etc.

Du kan begrense utvalget ved å velge en kategori eller en tidsperiode.

Tips

Bruk av søkefunksjonen, valg av en periode, eller valg av en kategori fra kategorilisten til venstre, vil nullstille tidligere begrensninger.

Resultatlisten, etter å ha foretatt et søk eller valg av en periode, kan ytterlige begrenses ved å velge en kategori-link i resultatlisten.

Søk: Du kan skriver inn ett eller flere søkeord. Søkeord kan være hele ord eller bare deler av ord.

Merk: Søkefunksjonen her gjelder kun for stoff lagt inn under aktuelt. For et grundigere søk av hele nettstedet bruk søkefletet øverst på siden.