UNG-ledersamling 29. januar 2018

UNG-ledere inviteres til møte med Mike Pilavachi (Soul Survivor, UK)

Mandag 29. januar 2018 kommer Mike Pilavachi til Oslo for å tilbringe dagen sammen med UNG-lederne i Normenettverket.

Meld deg på her

Mike Pilavachi har i flere tiår vært en av de mest markante skikkelsene i evangelisering og ungdomsarbeid i England. Han er grunnleggeren av Soul Survivor (som hver sommer samler 25 000 deltakere) og evangeliseringsaksjonene Soul in the City og Hope.

Han er kjent som en engasjerende og humoristisk evangelist, forfatter, mentor og foredragsholder – og mannen bak flere lovsangsartister. I sitt arbeid har han et tydelig fokus på å lede nye, unge mennesker til Jesus, og mener at «a good quality youth leader is one who is walking alongside and modelling the radical path of Christ to young people». Han har også gjort seg bemerket som en talsmann for sølibat for de som ikke er gift og benytter ofte anledningen til å løfte fram «gaven ved å være single».

I tillegg til å lede flere festivaler og aksjoner er Pilavachi hovedpastor i Soul Survivor church i Watford. Mike kommer for å inspirere oss i vår felles visjon om å lede alle unge mennesker i Norge til Jesus, og dele erfaringer om hvordan vi kan nå ut med budskapet om frelse til unge i Europa.

PROGRAMMET FOR DAGEN FINNER DU HER

Velkommen til en inspirerende dag!

Sted: Gjestehuset Lovisenberg, Lovisenberggaten 15a, 0456 Oslo (Kollektivt: Buss 37 til Lovisenberg)

Tid: 29.jan 2018 kl 10:30-16:00

Påmelding via Checkin.no

Har du spørsmål: post@norme.no