Utfordrende podkast!

Siste episode av avisen Dagens podkast, Tore & Tarjei, gir oss et nytt, spennende møte med Os Guinness. Denne podkasten er verdt å lytte til. Her adresseres viktige spørsmål og utfordringer om tro og tjeneste i dagens kirke og samfunn.

Du kan lytte til Dagen- podkasten her.

Litt bakgrunnsinformasjon om Os Guinness:

Os Guinness (DPhil, Oxford) er forfatter eller redaktør av mer enn tretti bøker, som for eksempel Last Call for Liberty, Impossible People, Fool’s Talk, Renaissance, The Global Public Square, A Free People’s Suicide, Unspeakable, The Call, Time for Truth og The Case for Civility. Os Guiness er en populær foredragsholder og fremtredende samfunnskritiker som har talt til skarer av mennesker over hele verden, inkludert det britiske underhuset, den amerikanske kongressen og St. Petersburgs parlament. Han er Senior Fellow ved Oxford Centre for Christian Apologetics og var grunnleggeren av Trinity Forum.

Han ble født i Kina av misjonærforeldre. Etter å ha opplevd den kinesiske revolusjonens klimaks i 1949, ble han utvist sammen med mange andre utlendinger i 1951 og returnerte til England hvor han fikk sin utdanning og fungerte som frilansreporter hos BBC. Siden han kom til USA i 1984, har han vært gjesteforsker ved Woodrow Wilson Center for International Studies og visiting fellow ved Brookings Institution. Dette er bare noen eksempler på hans mangfoldige virksomhet.

Guinness er en kristen lederskikkelse som mer enn de fleste har evnet å bygge broer mellom kristen tro, vitenskap, samfunn og hverdagsliv. Han bor sammen med sin kone Jenny i McLean, Virginia, i nærheten av Washington D.C.

Forslag til videre studier:


Her er en liste med bøker som Os Guinness har skrevet og videoer med ham.


Et søk på Lausannebevegelsens nettsider gir også tilgang på viktige ressurser.