Inspirasjon fra sør

Ghaneseren Nana Yaw Offei Awuku ble invitert som bidragsyter ved flere NORME-arrangementer i september: årsmøte, ungledersamling, jubileumsfest og LINK-konferansen. På grunn av Korona-situasjonen, måtte reisen til Norge avlyses. Han var likevel med oss digitalt og ble til stor inspirasjon for oss alle! Nedenfor finner du hans fem bidrag, som du kan laste ned.

Litt bakgrunnsinformasjon om Nana:

Nana Yaw Offei Awuku tjenestegjør som global associate director for generations i Lausannebevegelsen. I sin rolle leder han the Lausanne Younger Leaders Generation initiative (YLGen). Han var tidligere Lausanne regional director for engelsk, portugisisk and spansktalende Africa (EPSA) i over fem år til september 2016.

Nana var i staben til Scripture Union Ghana i over 20 år till 2017 and tjenestegjorde i the senior management team som the director for field ministries. Hans primære fokusområder er evangelisering, disippelgjøring og lederutvikling.

Nana fikk sin MA in evangelism and world mission fra Gordon-Conwell Theological Seminary (Massachusetts, US) og er nå PhD candidate ved Biola University. Nana er gift med Beth og har tre barn: Christy-Joy, Eben-Joy, and Laura-Joy.

Nanas fem bidrag:

Tale ved NORMEs årsmøte

Hilsen til NORMEs ungdomsledere

Tale ved markeringen av NORMEs 20-årsjubileum.

Bidrag ved LINK 2021

Innledning til panelsamtale ved LINK 2021.

NB. Talen ved årsmøte og hilsenen til unglederne har fått feil navn i selve videoen, men videoen du ser stemmer overens med henvisningen ovenfor.