Delta på Lausanne 4 digitalt

Lausanne

Delta på Lausanne 4 digitalt

Ved å melde dere som Lausanne 4-satelitt kan din lokale menighet, ungdomsgruppe eller organisasjon delta på verdenshistoriens største misjonskongress målt i antall deltakere.

Kristne lokale grupperinger over hele verden inviteres til å delta i den kommende fjerde Lausanne-kongressen (L4) om verdensevangelisering gjennom en tilrettelagt nett-tilkoblet satellittopplevelse.

Enhver kirke, ungdomsgruppe, skole, institusjon, misjonsbyrå eller annen kristen gruppe kan delta. Satelitt-verter vil variere fra en liten gruppe til store internasjonale organisasjoner og megakirker. Dette gir en unik mulighet til å få innblikk i høydepunkter og prosesser knyttet til Lausanne 4.

Programmet for satellittnettsteder vil følge programmet for Lausanne 4-kongressen i Seoul, oppsummere fremtredende øyeblikke i samlingen og formidle dem til de ulike satelitt-stedene. Lausanne vil også tilby innhold som er unikt for virtuelle deltakere. Lausanne utvikler et tilrettelagt program for L4-satelitter, men hvert lokale sted vil ha frihet til å forme timeplanen og innholdet slik de selv ønsker.

Les mer på Lausanne-bevegelsens hjemmeside: https://congress.lausanne.org/satellite-sites/